FUAT ÇAPA'DAN PENALTI YORUMU

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa maç sonrası açıklamalarda bulundu.

FUAT ÇAPA'DAN PENALTI YORUMU
19 Ağustos 2019 Pazartesi 23:03

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa 1-1 sona eren Keçiörengücü maçı sonrasında konuştu.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Fuat Çapa, "Karşılaşma beklemiş olduğumuz gibi başladı. Rakibimizin kontra atak futbolu oynayacağını biliyorduk. İç sahada her zaman kazanmak için sahaya çıkarız. Riskleri almak zorundayken, defansif disiplini de arka planda bırakmamız gerekiyor. İyi mücadele ettik. Zaman zaman iyi oynadık. Jesse dışında topu üçüncü bölgeye çok fazla taşıyamadık. Takıma geç katılan oyuncular nedeniyle böyle bir kadro tercihi ile sahaya çıktık. Şanssız bir gol yedik. Sonrasında yapmış olduğumuz değişiklikler sonucunu verdi ve beraberliği yakaladık. Çok koşmak, çok mücadele etmek güzeldir. Ama bunu doğru yere koşmak ve doğru şekilde mücadele ederek yaptığınız zaman çok daha güzel oluyor. Tecrübeli oyuncular sahaya girdikten sonra bunu çok net bir şekilde gördük.

Son dakikada bariz bir penaltımız verilmedi. Altı pasın içerisinde kaleye şut çekecekken almış olduğu darbe nedeniyle yerde kalıyor. Görüntülere birkaç defa baktık. Bu pozisyon penaltı değilse, daha nasıl olması gerekiyor. Hakem arkadaşın görememiş olduğu bir penaltı bizi 2 puandan etti. Vermiş olduğumuz mücadelenin hakkı 1 puan değildi.

Bu takım çok şeyler yapabilir. Oyuncular hazır olduğunda çok işler başaracağız. Saha içinde bir sıkıntı olmaz ancak saha dışı sıkıntılar nasıl olur bilemiyorum. Yapılması gerekenler yapılırsa bu takım eksi 6 puan cezasına rağmen play off oynayabilir. Geçen sezon çok güzel bir birlik beraberlik havası vardı. Maalesef bu sezon bu havayı göremiyoruz. Bu birlik beraberliği çok acil bir şekilde sağlamamız gerekiyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.