FUAT ÇAPA: ÇOCUKLARIM BU ŞEHRİ GÜZEL TEMSİL ETTİ

İlk yarının son maçı ardından değerlendirmelerde bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Çocuklarımı kutluyorum bu şehri güzel bir şekilde temsil ettiler” dedi.

FUAT ÇAPA: ÇOCUKLARIM BU ŞEHRİ GÜZEL TEMSİL ETTİ
23 Aralık 2018 Pazar 18:28

Çapa yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “Bugün beraberliğe üzülen taraf bizdik. Sahada ne yaptığını bilen bir Eskişehirspor vardı.  İlk devre çok iyi pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. İkinci yarı  rakibin baskı yapacağını biliyorduk. Maçın ikinci yarısının 20 ve 25 dakikası sıkıntılı oldu. Ama rakibin golünden sonra gol pozisyonu bulan bizdik, değerlendiremedik. Ben her şeye rağmen kardeşlerime, çocuklarıma teşekkür etmek istiyorum. 17 hafta mücadele ederek, şehrimizi çok güzel bir şekilde temsil ettiler. Ayrıca taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Topladığımız puanlarla en az bizler kadar, en az futbolcular kadar hakları var. Geçen hafta  içi çağrı yapmıştım. Bu kulüp transferi açacak diye düşünmesin kimse. Böyle bir şey y ok. Bu takımın yaşamasını istiyorsak  ellerini vicdanına koysun herkes. İnşallah sesimizi duyarlar ve ikinci devreye güzel bir şekilde başlarız.”  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.