FUAT ÇAPA AFYON MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU

Spor Toto 1. Ligde, 31.hafta kapanış maçında bugün ligde kalma mücadelesi veren AfjetAfyonspor ile oynanacak maç öncesi Teknik direktör Fuat Çapa, açıklama yaptı.

FUAT ÇAPA AFYON MAÇI ÖNCESİ KONUŞTU
29 Nisan 2019 Pazartesi 11:55

Spor Toto 1. Ligde, 31.hafta kapanış maçında bugün ligde kalma mücadelesi veren AfjetAfyonspor ile oynanacak maç öncesi, sosyal medya hesabından açıklama yapan Teknik direktör Fuat Çapa, şunları söyledi; “Alınacak üç puanla birlikte bir camianın kenetlenerek bütün zorlukları nasıl aşabileceğini kanıtlamış olacağız.Lige nasıl başladığımızı, devre arasında yaşadıklarımızı, yaşayıp da anlatamadıklarımızı düşünüyorum. Camiamız ve taraftarımızla yaptıklarımız çok önemli. Bu zorluktan çıkabilmek bir futbol kulübü için çok önemli. Bunları yapan dahasınıda yapacaktır.Artık uzun bir maratonun sonuna doğru geliyoruz. Bu zorlu sene bizimle beraber koşanlar, attığımız her adımın Eskişehirspor'un geleceği için ne kadar önemli olduğunun farkında” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.