FORMA SAVAŞINA HER ZAMAN HAZIRIM

Eskişehirspor'un genç oyuncusu Furkan Balaban Bengü Türk TV'den Pelin Koç'un sorularını yanıtladı.

FORMA SAVAŞINA HER ZAMAN HAZIRIM
27 Nisan 2019 Cumartesi 16:01

Sezon başında yaşanan transfer yasağından dolayın omuzlarına ağır bir yük yüklendiğini söyleyen Furkan Balaban, "Sezon başında omuzlarımıza ağır bir yük yüklendi. Sorumluluklarımızın farkındaydık. Transferin açılamaması bizim forma giymemize neden oldu. Hiç kolay olmayan bir maratonda mücadele etmeye çalıştık. Çok genç bir kadro ile maçlara çıktık ve elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık. Takımdan ayrılmayan ve forma giyemeyen ağabeylerimiz bizimle sürekli ilgilendi. Çok güzel maçlar çıkarttık ve ciddi puanlar topladık. 11 yıldır altyapısında forma giyen Eskişehirli bir futbolcu olarak Eskişehirspor için mücadele etmeye devam edeceğim. Forma savaşına her zaman hazırım" diye konuştu. 

Furkan, "Basında çıkan transfer haberlerini bizde görüyoruz. İsmimin geçmesi bizi de onurlandırıyor. Başarılı oluyoruz ki bunlar yaşanıyor. Hayalleri ve hedefleri olan oyuncularız. Eskişehirspor çok büyük bir camia. Buradaki hedeflerimizi tamamladığımızda kulübümüze para kazandırarak ayrılmak biz de isteriz. Avrupa'da forma giymek isteriz. Türkiye'yi yurt dışında temsil etmek inşallah bize de kısmet olur" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.