FENERBAHÇE'YE İMZA ATIYOR

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezon kadroyu büyük ölçüde değiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

FENERBAHÇE'YE İMZA ATIYOR
25 Nisan 2019 Perşembe 11:26

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe'de yönetim, gelecek sezon kadroyu büyük ölçüde değiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Sarı-lacivertlilerde sözleşmeleri biten Soldado ve Slimani'nin yanı sıra performansından memnun kalınmayan Michael Frey kesin olarak takımdan gönderilecek. Yeni sezona 3 golcüyle girmeyi planlayan Fenerbahçe, Bir dönem Eskişehirspor'da da forma giyen Çaykur Rizesporlu Vedat Muriç'in transferini yüzde 90 bitirmiş durumda. Vedat ve Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlanırken, bir aksilik olmazsa yıldız golcü gelecek sezon sarı lacivertli formayı giyecek. Süper Lig'de bu sezon 29 maçın tamamında forma giyen Kosovalı forvet, Okan Buruk'un gelişiyle adeta uçuşa geçti. Dün 25 yaşına giren başarılı oyuncu, bu sezon 13 gol 7 asistlik performansıyla Çaykur Rizespor'un yükselişindeki en önemli ve dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.