ESSTORE MAĞAZASINI DEVRETMEYE HAZIRIZ

Esstore yönetimi son zamanlarda yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.

ESSTORE MAĞAZASINI DEVRETMEYE HAZIRIZ
04 Kasım 2017 Cumartesi 14:50

Esstore yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bir süredir Eskişehirspor adının ve onun bir markası olan Esstore’un günlük kısır tartışmalara ve siyasi çekişmelere malzeme olduğunu üzülerek görmekteyiz.

Amacı Eskişehirspor’a kaynak yaratmak olan Esstore üzerinden siyasi gündem yaratma çabalarına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığını ifade etmek zorundayız.

Bilindiği gibi Esstore’lar özelleştirilmeden önce ürün satışından Eskişehirspor’un en ufak bir geliri olmamıştır. Hatırlatmak isteriz ki, Esstore’u devir aldığımız günden bu yana, kulübümüz düzenli olarak ürün satışından para kazanmaktadır.

Eskişehirspor’un yeni yönetimi bayrağı devraldığı günden bu yana, Esstore’u kulübümüze devretmek için görüşmeler yaptığımızı bütün Eskişehir kamuoyu bilmektedir. Ancak bu konuda herhangi bir adım atılmamıştır ve atılacak gibi de görülmemektedir.

Eskişehir kamuoyu gayet iyi bilmektedir ki Esstore şimdiye kadar gerekli tüm fedakarlık ve adımlarda bulunmuştur. Esstrore’un devredilmesi için gerekli şartların Eskişehirspor Kulübü tarafından belirlenmesi talep edilmiştir. Ancak kulübümüz Esstrore’un şirketimizde kalmasını gerekli görmüştür.

Buna karşın Eskişehirspor’un küçük ve çirkin siyasi çıkarlar nedeniyle yaralanmaması için HİÇBİR BEDEL OLMAKSIZIN sözleşmemizin fesih edilmesine, haklarımızı karşılıksız devretmeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

Eskişehirspor’a hizmet etmekten başka bir amacı olmayan Esstore yönetimi olarak, kulübümüze daha çok kaynak yaratacak herhangi bir kişi ya da kuruma, Esstore’u devretmeye hazırız. Öteden beri yaptığımız bu çağrımızı yineleme ihtiyacı duyuyor, sadece gündem yaratmaya çalışanları değil, Eskişehir’in tüm saygın işadamlarını Esstore’u devralmaya çağırıyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.