ESKİŞEHİRSPOR’UN YENİ YÖNETİMİNDEN ETO’YA ZİYARET

Eskişehirspor’un olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan olarak seçilen Mustafa Akgören ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ETO Başkanı Metin Güler’i ziyaret etti.

ESKİŞEHİRSPOR’UN YENİ YÖNETİMİNDEN ETO’YA ZİYARET
28 Kasım 2019 Perşembe 14:47

ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’a başkan olarak seçilen Mustafa Akgören ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Ziyarete ETO meclis divanı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehirspor’da başkanlık görevini devralan Mustafa Akgören ve yönetime başarılar diledi. Eskişehirspor’un yalnızca Anadolu’nun değil Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden biri olduğunu belirten Güler, mevcut ekonomik tablonun değişmesiyle birlikte Eskişehirspor’un eski günlerdeki başarıyı yakalayacağını söyledi. Eskişehirspor’a gönül verdiğini ve her zaman destek olduğunu belirten Güler, şehre bu konuda büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi. Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ise yönetim olarak Eskişehirspor’un sorunlarını çok iyi bildiklerini ve sorunları çözmek için çaba göstereceklerini vurguladı.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.