ESKİŞEHİRSPOR’U SAHİPLENMEYECEKSİNİZ YÖNETECEKSİNİZ

O koltuğa çok kalabalık oturulup, tek başına da kalkabilirsin, tek başına oturup çok kalabalık da… Oturmasını bilirsen kalabalığın veya yalnızlığın çok da kıymeti olmadığını göreceksin…

ESKİŞEHİRSPOR’U SAHİPLENMEYECEKSİNİZ YÖNETECEKSİNİZ
08 Temmuz 2017 Cumartesi 14:19


Başkan adaylarının henüz net bir şekilde belirlenmediği bu süreçte bilinmesinde fayda gördüğüm bazı şeyleri paylaşmak gerektiğini düşünüyorum.

Eskişehirspor koltuğu bu sezon tam anlamıyla bir tokat koltuğu olacak. Camia hataya müsamaha göstermeyecek. Bunu hafızanızın bir kenarına yazın.

O koltuğa oturacak isim Eskişehirspor’u sahiplendim diye böbürlenmesin. Zira, Eskişehirspor’un sahiplenilmek değil, yönetilememek gibi bir sorunu var. Bu unutulmasın!

O koltuğa çok kalabalık oturulup, tek başına da kalkabilirsin, tek başına oturup çok kalabalık da… Oturmasını bilirsen kalabalığın veya yalnızlığın çok da kıymeti olmadığını göreceksin…

Eskişehirspor’un bugün sana çok ama çok ihtiyacı var. Görevi almaktan sakınmayacaksın!

KAZIM KURT’A AĞZININ PAYINI VERMEK, VE YA BENİM AĞABEYİM SENİ DÖVER

Eskişehirspor’a dokunmanın yürek istediği bir dönemde iki isim gözünü budaktan ayırmadan bodoslama daldı. Bunlar AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt idi. Dündar Ünlü’ye yaptığı konuşmalardan dolayı neredeyse umut taciri muamelesi yapıldı. Adam konuşmazsa “bu sessizlik ne” denilecek, konuşsa dayak atmak için sıraya giriliyor. Yapmayın etmeyin daha ne diyeyim.  Kazım Kurt’a ise aparkat Volkan Doğan’dan geldi. Doğan, Kazım Kurt’a yönelik olarak siyasetin kaldıramayacağı türden bir dizi eleştiri yağmurunda bulundu. Eleştirinin her türlüsü kıymetlidir. Ancak eleştirinin maksadının ne olduğu, eleştirinin üslubu nasıl olduğunu gözetmek kaydı ile… Siyaseti sığ sulara çekme görevini yine siyasetçilerin üstlenmesi siyasete ihanet değil de nedir?

TOP 5 AĞABEYLER LİSTEM

Şehrin ağabeylerini bilmem ama benimde kendime göre ağabeyler listem mevcuttur abiler… İşte merakla beklenen o listem.
  1. İbrahim Arslan: Hoş sohbet, iyi dinleyici, temizlik abidesi, kültür hazinesi, çalışma delisi var mı arttıran?
  2. Cihan Yıldırım: Zeki, komik. “Dert olsa da hızır gibi yetişsem” der gibi bakar yüzüne. Telefonları açarsa birinci sıraya yükselmesi içten bile değil.
  3. Murat Dağtekin: 3 gün aralıksız sohbet etsen dahi sıkılmazsın. Adamın anılarının her biri birer fıkra sanki…
  4. Ergün Güven: Her şey göründüğü gibi olsaydı Ergün Güven’e gerek kalmazdı.
  5. Kitapçı Taner: Satranç mücadelemiz için şiir yazabilirim.Fil adamı boğar, at yakarmış. İnsan satrancın bir oyun olmadığını Taner ile oynadığı zaman anlarmış.

5 YIL SONRAYA “DİKKAT”

Geçen gün izlediğim bir programda ilerleyen yıllarda insanların dikkatini çekebilmenin çok değerli olacağına dair tespitler yapılıyordu. Adamlar, hayatın hızı karşısında insanların bir şeye odaklanmasının giderek zor bir hal aldığını belirtiyor. Zannediyorum en fazla 5 yıl sonra insanlara bir şeyler anlatabilmek için ciddi anlamda dikkatlerini çekmek gerekecek.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.