Eskişehirspor‘la Happy Friday açılışı!

Eskişehir‘de hizmete giren ilk SPX mağazasında Eskişehirspor Kulübü yönetici, teknik ekip ve futbolcularının katılımıyla Happy Friday açılış etkinliği düzenleniyor.

Eskişehirspor‘la Happy Friday açılışı!
03 Mayıs 2019 Cuma 10:27

Eskişehir‘de hizmete giren ilk SPX mağazasında Eskişehirspor Kulübü yönetici, teknik ekip ve futbolcularının katılımıyla Happy Friday açılış etkinliği düzenleniyor. Etkinlik,“Renklerimiz ortak, kalplerimiz bir” sloganıyla 3 Mayıs 2019 tarihinde 17:00–20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Lider global markaların teknik ürünlerini Türkiye‘de doğa sporları tutkunları ile buluşturan SPX, Eskişehir‘de ilk mağazasının açılışını gerçekleştiriyor. İstasyon Caddesi Ulus Meydanı‘nda faaliyet göstermeye başlayan SPX mağazasında, 3 Mayıs 2019 17:00–20:00 saatleri arasında Eskişehirspor Kulübü yönetici, teknik ekip ve futbolcuların katılımıyla Happy Friday açılış etkinliği düzenleniyor. Etkinlik günü bütün ürünlerde %15 indirim uygulanacak.

Eskişehirspor‘a destek

Eskişehir SPX mağazasında bir alan EsEs reyonu olarak tasarlandı. EsEs reyonundan yapılan tüm alışverişlerin %20’si Eskişehirspor‘a destek olmak amacıyla Olgar Şirketler Grubu tarafından kulübe bağışlanacak. Happy Friday’e özel olarak ise bu oran %30. Uzmanlık alanı olan doğa ve outdoor sporlarında doğa tutkunlarına 4 mevsime uygun ayakkabı, giyecek, ekipman ve aksesuar sunan SPX mağazaları, 65‘ten fazla markaya ev sahipliği yapıyor, başta Quiksilver, Billabong, Salomon, Merrell, Jack Wolfskin olmak üzere 10’dan fazla global markayı tüketicilerle buluşturuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.