ESKİŞEHİRSPOR’DAN HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Spor Toto 1. Ligin ilk haftasında oynanan Eskişehirspor- Keçiörengücü maçının 90+5’inci dakikasında Milinkovic’e yapılan harekette Siyah Kırmızılılar penaltı bekledi. Maçın hakemi Mert Güzenge devam kararı verdi. Eskişehirspor 2 puandan oldu. 

ESKİŞEHİRSPOR’DAN HAKEME BÜYÜK TEPKİ
20 Ağustos 2019 Salı 09:49

Eskişehirspor-Keçiörengücü karşılaşmasında 90+5’inci dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Marko Milinkovic ile Abdülkadir Kokurt’un girdiği ikili mücadelede Milinkovic  yerde kaldı. Maçın hakemi Mert Güzenge devam kararı verdi. Güzenge’nin kararının ardından Eskişehirsporlu futbolcuları ve teknik heyet, yoğun itirazlarda bulundu. Maçın son düdüğünün ardından yedek kulübesi hakemin yanına giderek karara tepki gösterdi. Maçtan sonra konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa pozisyonun penaltı olduğunu söyleyerek, "Son dakikada bariz bir penaltımız verilmedi. Altı pasın içerisinde kaleye şut çekecekken almış olduğu darbe nedeniyle yerde kalıyor. Görüntülere birkaç defa baktık. Bu pozisyon penaltı değilse, daha nasıl olması gerekiyor. Hakem arkadaşın görememiş olduğu bir penaltı bizi 2 puandan etti. Vermiş olduğumuz mücadelenin hakkı 1 puan değildi" dedi. 

Maçtan sonra taraftarlar ise sosyal medyadan hakeme büyük tepki gösterdi. Mücadelenin videosunu yayınlayan Siyah Kırmızılılar, hakem Mert Güzenge'nin hakemliği bırakmasını istedi. 

- Bu hakem falan olamaz.Gitsin Unkapanı'nda hamallık yapsın da helal para kazansın.
- Es Es belki pek iyi oynamadı ama, son dakikada malesef bariz bir penaltısı verilmedi.Yazıklar olsun böyle bir hakeme.
- Bıraksın hakemliği. Başka takımlarında canını yakmasın.
- Düdüğünü asması lazım geçen sene Altınordu maçını da katletti. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.