ESKİŞEHİRSPOR’DA SÜRPRİZ GELİŞME

Daha önce Eskişehirspor yönetimine talip olduklarını belirten grup bu kez basın karşısına çıktı. Doç Dr. Adnan Sevim, Mesut Çalışkan ve Hüseyin Dinç medya mensuplarının karşısına çıkarak bir kez daha Eskişehirspor Yönetimine talip olduklarını belirterek, soruları yanıtladılar.

ESKİŞEHİRSPOR’DA SÜRPRİZ GELİŞME
31 Ağustos 2019 Cumartesi 13:03

Daha önce de Eskişehirspor Yönetimine aday olduklarını belirten grup adına basın açıklaması yapan Adnan Sevim, “Her türlü kaynağımızı hazırladık. Hedefimiz kısa sürede Eskişehirspor’u kurumsal yapıya taşımak” dedi.

Eskişehirspor’un sorunlarının bilindiğini belirten Sevim, artık çözüm odaklı davranmak gerektiğini söyledi. Sevim, “ Biz de yönetime talip olarak çalışmalarımızı yaptık. Eskişehirspor’u Süper Lig’e çıkararak çalışmaları ortaya koymak ve kurumlaşmayı sağlamak adına çalışacağız. Bu noktada camianın maddi değil, ama manevi destek vermeleri gerekiyor. Kulübün önündeki en önemli sorun borçlar konusunda gerekli çalışmaları yapmış bulunuyoruz. Kadromuzda yer alan futbolcularımıza primlerini zamanında ödeyeceğiz. Kulübümüzden alacağı olan kurum ve kişiler için de çözümleri çözeceğiz. Tüm ödeme sorunlarını gerek sponsorluk ön sözleşmesi yaptığımız şirketler gerekse kendi kaynaklarımızla yapacağız. Kulübümüzün 180 milyonluk borcunu olmasını bilerek özellikle sponsorluklar sonra kendi kaynaklarımız ve İstanbul Ankara kaynaklı desteklerdir. Hedefimiz önce ligde kalmak ardından play offu zorlayarak Süper Lige çıkmaktır. Önümüzdeki günlerde yaşanacak tüm gelişmelerin Eskişehirspor’a hayırlar getirmesini istiyoruz.  Bundan sonraki tasarruf yönetimin bizim kendileri ile temaslarımız oldu. Ama çok da ileri düzeyde değil Eskişehirspor’un ilerleyen zamanlarda bazı futbolcuların satılması ile ilgili haberler var. Biz Eskişehirspor kadrosunda yer alan hiçbir futbolcunun satılmaması konusunda çağrımızı yapıyoruz. Eskişehirspor’u kurumlaştırmak kurumsal bir yönetim anlayışı ile iyi bir yerde Eskişehirspor’u yeni bir yönetime devretmek istiyoruz.  -6 puan ile başladık bir başka -6 puan yaşanmaması için yapılması gerekenleri yapacağız. Parasal kaynak ile gerekli önlemler alındı.

Biz kredi kullanmayacağız. Kendi öz kaynaklarımzı var.

Eskişehirspor kongre yapmaktan yıprandı. Biz bu kongrenin son kongre olması konusunda kararlığımızı ortaya koyduk.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.