ESKİŞEHİRSPOR’DA SULAR DURULMUYOR

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri’nin, başkan Kaan Ay’ı hedef alan açıklamaların ardından Eskişehirspor’da hareketli günler yaşanmaya başladı.

ESKİŞEHİRSPOR’DA SULAR DURULMUYOR
02 Mayıs 2019 Perşembe 11:07

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri’nin, başkan Kaan Ay’ı hedef alan açıklamaların ardından Eskişehirspor’da hareketli günler yaşanmaya başladı. Diri’nin söylemleri sonrası Başkan Ay sessizliğini korurken, Başkan Vekili Osman Taş ise, gerçekleşecek olan genel kurulda aday olacağını açıkladı. Eskişehirspor cephesinden açıklama ise Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek’ten geldi. Şimşek, baronların harekete geçtiğini aktararak, “Bundan bir kaç ay önce artık Eskişehirspor'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demiştim Neden? Taraftar kulübe girdi her şeyi herkes bilir görür oldu. Baronlar harekete geçti. Akıllı olun birlik olun yazılanları çizilenleri dikkatli okuyun  maşa olmayın. Bizler geçiciyiz asıl olan 1965'ten beri var olan Eskişehirspor'dur Bundan 5 ay önce piyasada olmayanlar şimdi oturdukları yerden akıl ve proje üretiyor.  Şahsi çıkarları için gelecek planları alacakları için plan yapanların planları elinde patlar. Yaşasın Eskişehirspor” dedi.

Murat Diri konusu da parantez açan Şeimşek, “Bir parantez de Murat Diri için. Benim kırmızı çizgimdir. Murat Diri ile kavga kimseye artı katmaz eksi katar. Yaptıklarını yazmak için burası yetmez. Konu Eskişehirspor ise ben dahil hiç kimse tırnağı olamayız . Akıllı olalım geçmişi unutmadan yaşayalım” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.