Eskişehirspor’da kongre başladı

Eskişehirspor’da kongre başladı. Kongre öncesi açıklamalrda bulunan Rıza Soydaş kimse çıkmaz ise listemiz hazır derken, daha önce de adaylık için ismi geçen Bahri Bakaç ise “Genel kurul üyeliğimize onay verirse adaylığımız açıklayacağım” dedi.

Eskişehirspor’da kongre başladı
24 Kasım 2019 Pazar 15:09

Rıza Soydaş: Bizim listemiz ar hazır şuanda. Kimse ile paylaşmadık. Dediğimiz gibi tek liste olursa biz çıkacağız. Kimse çıkmaz ise biz hazırız. Şuanda 3 liste varsa Eskişehirspor bitmemiş. Demek ki Eskişehirspor’un çok fazla bir sıkıntısı yok.  

Bahri Bakaç: Ben adaylığımız açıklayacağım. Üye olmadığım için bir sıkıntı mevcut. Genel kurul izin verirse bu göreve hazırız. Listemiz hazır projelerimiz hazır.Konuşmamda bütün detayları anlatacağım. Ben daha önce üyelik için kulübe kadar gittim. Denetim kurulu üye kabulu istemedi. Genel kurul arzu ederse bizim başkanlık adaylığımızı kabul edebilir.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.