ESKİŞEHİRSPOR ZİRVEDE

Uzun süredir TFF 1.Lig’in sosyal medyada en çok konuşulan takımı olan Bursaspor bu hafta zirveyi Eskişehirspor’a teslim etti.

ESKİŞEHİRSPOR ZİRVEDE
03 Ekim 2019 Perşembe 12:27

MTM Medya Takip Merkezi’nin Dijital Medya Listening Servisi DigiLUP, sosyal medyada en çok konuşulan TFF 1.Lig kulüplerini araştırmaya devam ediyor. Eskişehirspor ile ilgili sosyal medyada en çok konuşulan konu taraftarların başlattığı “Çare Sinan Özeçoğlu” kampanyasıydı.

Kırmızı – Siyahlı taraftarların şehir merkezinde dört bir yana astıkları pankartlar, sosyal medyada EsEs ile ilgili en çok etkileşim alan paylaşım oldu. Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu’nun yaptığı paylaşım Digilup verilerine göre yaklaşık 1.000 etkileşim aldı ve 200 bin potansiyel erişime ulaştı. Eskişehirspor’un ardından, sosyal medyada 11 bin 247 paylaşıma konu olarak ikinci olan Bursaspor ile ilgili en çok etkileşim alan paylaşım resmi twitter hesaplarından paylaşıldı. Bu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından yaklaşık 2 bin 200 etkileşim aldı.

Bursaspor uzun süre sonra kıl payı farkla sosyal medyada zirveyi bu hafta Eskişehirspor’a bırakmış oldu.

web1.lig (1)

 


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.