Eskişehirspor Yönetimi hedeflerini açıkladı

Eskişehirspor Yönetimi göreve geldikten sonra ilk kez basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Koca burada yaptığı konuşmada “Süslü laflar sarf etmek istemiyoruz ama artık öldük bittik dönemi geride kaldı. Hedefleri koyup önümüze bakacağız” dedi.

Eskişehirspor Yönetimi hedeflerini açıkladı
26 Şubat 2023 Pazar 17:44

Eskişehirspor Kulübü Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen Eskişehirspor yönetimi hedeflerini açıkladı. Takımın artık şampiyonluklarla anılmasını istediklerini belirten Başkan Erkan Koca, “Ligde kalmak istiyoruz. Çok çalışıp kurduğumuz kadroyu elde tutup önümüzdeki sezona iddialı bir şekilde başlamak istiyoruz. Süslü laflar sarf etmek istemiyoruz ama artık öldük bittik, kapanacak, bu son maçımız gibi söylemlere de son vermek istiyoruz. Çünkü Eskişehirspor çok büyük bir camia. Artık bu takımın başarılarla ve şampiyonluklar ile anılmasını istiyoruz. TFF’ye gittiğimde Eskişehirspor’un büyüklüğünü bir kez daha gördük” dedi.

Bilet fiyatları açıklanıEs-Es’te yönetim bilet fiyatlarına zam yaptı.  Kale arkası 15’den 25, maraton 25’den 50 ve  VİP ise 50 TL’den 100 TL oldu. Öte yandan iç sahadaki son 6 maç için  kombine çıkacak. Kombine de kale arkası 100 TL, Maraton 200 TL, VİP 500 TL’den satılacak.  Başkan Koca “Taraftarımızdan özellikle kombineler için destek bekliyoruz. Bu bizim için çok önemli” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.