ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİ BEGİTER’E SERT ÇIKTI

Eskişehirspor yönetimi yazılı bir açıklama yaparak Eskişehirspor eski başkanlarından Aydın begiter’i eleştirdi. Begiter’in yaptığı yardımları yönetimden istediği ifade edildiği açıklamada Begiter’in Balıkesir deplasmanını karşılamak için yaptığı teklif de kibar bir dille ret edildi.

ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİ BEGİTER’E SERT ÇIKTI
15 Kasım 2017 Çarşamba 18:38

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Hepimizin bildiği gibi zorlu bir süreçten geçen kulübümüz bu hafta deplasmanda, Balıkesir Boltok  ile karşılaşacaktır. Önceki haftalarda takımımızın deplasman masraflarını karşılık beklemeden üslenen tüm kişi ve kurumlara Eskişehirspor yönetimi olarak yürekten teşekkür ederiz.Göreve gelmeden hemen önceki dönemin Divan Başkanı Aydın Begiter kulübümüzün yiyecek, forma, eşoftman vb. gibi giderlerini karşılık beklemeden üstlendiğini açıklayarak büyüklük örneği göstermiş ve tüm şehre örnek olmuştur. Fakat yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk gün kongre salonu’nda Eskişehirspor için harcadığı bu parayı yönetimimizden talep ederek bütün yönetimimizi hayrete düşürmüştür. Bugün kulübümüze haber gönderen Sayın Aydın Begiter yaklaşık 18.000 lira olan  deplasman ücretini karşılamak istediğini kulübümüze bildirmiştir. Biz yönetimde kaldığımız sürece, kulübün deplasman ve acil masraflarını karşılayacak gücümüz bulunmaktadır. Eskişehirsporumuzun şuan ki asıl problemi takımı deplasmana götürecek maddi kaynağı bulmak değil, tüm kamuoyunun önünde karşılık beklenmeden yapılan yardımların daha sonra arka plandan geri istenerek şehrimizin en önemli değeri olan Eskişehirspor üzerinden reklam yapılmaya çalışılarak kulübümüzün zor duruma düşmesidir. Aydın Begiter’e teşekkür eder, deplasman masrafını yönetimimizin karşılayacağını kamuoyuna bildiririz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.