ESKİŞEHİRSPOR ÜZÜLMEZ'E SON TEKLİFİNİ YAPTI

Eskişehirspor'un Teknik Direktörlük için masaya oturduğu İbrahim Üzülmüz, yönetiden 1 Milyon Euro istedi. Bu rakamı çok bulan Eskişehirspor yönetimi Üzülmez'e son teklifi sundu. Öte yandan, Üzülmez ile anlaşma sağlanamazsa teknik direktörlük için Nihat Kahveci ile görüşüleceği öğrenildi.

ESKİŞEHİRSPOR ÜZÜLMEZ'E SON TEKLİFİNİ YAPTI
23 Temmuz 2017 Pazar 14:55

Eskişehirspor'da teknik kadro krizi devam ediyor. Sinan Özeçoğlu'nun başkanlığa gelmesinin ardından birçok teknik direktörle temas kuruldu. Son olarak teknik direktör İbrahim Üzülmez ile masaya oturan Eskişehirspor yönetimi, Üzülmez'in istediği rakam yüksek geldi. İbrahim Üzülmez'in Eskişehirspor'dan sezonluk 1 milyon Euro maaş talebinde bulunduğu öğrenildi. Eskişehirsporlu yöneticiler de Üzülmez'den maaş konusunda indirime gitmesini isteyerek son rakamı kendisine iletti.

Üzülmez'in yönetim tarafından kendisine iletin rakamı yardımcılarıyla birlikte değerlendireceği öğrenildi. Üzülmez'in indirime gitmemesi halinde imzaların atılmasının mümkün olmadığı belirtildi.

Öte yandan, Eskişehirspor yönetimi teknik direktör konusunda B planının da hazır tutuyor. Üzülmez ile anlaşma sağlanamazsa teknik direktör konusundan Nihat Kahveci ile masaya oturulacağı öğrenildi.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cevdet Mansız - 7 yıl önce
Profesyonel futbol takımları antrenörlerini yüksek fiyatlarla bulurlar.Acaba normal para isteyen hocalar başarısız mı olurlar.Hiç sanmıyorum...