ESKİŞEHİRSPOR'UN RAKİBİ BURSA!

TFF 1’inci Lig’ün 3’üncü haftasında Eskişehirspor, kendi sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

ESKİŞEHİRSPOR'UN RAKİBİ BURSA!
01 Eylül 2019 Pazar 13:48

TFF 1’inci Lig’ün 3’üncü haftasında Eskişehirspor, kendi sahasında Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Bugün saat 21.45’te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadelede Özgür Yankaya düdük çalacak. Yankaya’nın yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Murat Altan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Şeref Taştan olacak. Haftaya Bursaspor 3 puan ile girerken, puan silme cezası ile sezona başlayan temsilcisimiz ise -5 puan ile son sırada bulunuyor.

BURSASPOR MORALLİ, ESKİŞEHİRSPOR GALİBİYETE HASRET
Eskişehirspor sezona evindeki Keçiörengücü maçında 1-1’lik beraberlikle başlarken, Adanaspor’a da son dakikalarda yediği golle 3-2 mağlup oldu. Yeniden Süper Lig’e dönmek için mücadele eden Bursaspor  ise ligdeki ilk maçında Fatih Karagümrük deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, sahasında 2-1 kazandığı Akhisarspor maçıyla moral buldu.

Birbirini yakından tanıyan iki ekip, son olarak 27 Şubat 2016’daki Süper Lig maçında karşılaşmış; Eskişehir’de oynanan maçı Bursaspor 1-0 kazanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.