ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARINA BÜYÜK SÜRPRİZ

Eskişehirspor yeni sezon formasından taraftara büyük bir sürpriz var. Eskişehirspor'un 2019-2020 sezonunda giyeceği deplasman formalarında sizin de adınız olabilir. Nasıl mı? İşte Eskişehirspor yönetiminin taraftara yaptığı büyük sürpriz...

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARINA BÜYÜK SÜRPRİZ
21 Haziran 2019 Cuma 15:10

Eskişehirspor resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile siyah-kırmızılıların yeni sezon deplasman forması görücüye çıktı. Klasik formaların aksine yeni bir formatla tanıtılan formalarda taraftarların isimleri yer alıyor. Futbolcuların giyeceği yeni sezon formalarında isimlerinin yer almasını isteyen taraftarların ise 3 bin lira gibi bir meblağ ödemesi gerekiyor. “Gücümüzü adından alacağız” sloganıyla yola çıkan ve beğeni kazanan yeni tasarıma taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.