Eskişehirspor son hazırlıklarını tamamladı

Eskişehirspor, Cumartesi günü TFF 1.Lig’in 10.haftasında karşılaşacağı, Altınordu FK maçı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Eskişehirspor son hazırlıklarını tamamladı
27 Ekim 2017 Cuma 12:10

Eskişehirspor, Cumartesi günü TFF 1.Lig’in 10.haftasında karşılaşacağı, Altınordu FK maçı hazırlıklarına dün akşam saatlerinde Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde, yaklaşık 80 dakika süren antrenman, ısınma hakeretleri ve düz koşu ile başladı. 5’e 2 pas çalışması ve 3’lü turnuva ile devam eden antrenman, çift kale maç ile son buldu.

Sakatlıkları bulunan Kaan Kanak, Chikeluba Ofoedu ve Semih Şentürk antrenmanda yer almadı.

Öte yandan, bugün itibariyle görevinden ayrılan yardımcı antrenörlerden Louay Chanko'ya kulübe bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Teknik Direktör Yücel İldiz teşekkür etti.

Eskişehirspor Yönetimi de İsveç AIK Stockholm takımında görev yapacak olan Louay Chanko'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.