ESKİŞEHİRSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL’A GİDİYOR

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, biten sezonun ardından kulübün son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünal, Olağanüstü Genel Kurul’a gideceklerini söyledi.

ESKİŞEHİRSPOR OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL’A GİDİYOR
08 Mayıs 2018 Salı 15:38

Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesislerinde basın mensuplarına açıklama yapan Ünal, kulübün ekonomik tablosunu paylaşmasının ardından Olağanüstü Genel Kurul çağrısında bulundu. Ünal, “Eskişehirspor kulübünün geleceğini kurtarmak adına şehirde birlik ve beraberliğin olması şarttır. Sen – ben kavgasının bırakıp bir olmanın günüdür bugün. Önümüzde bir seçim var. Takım geleceğini planlamak durumunda. Bize yarın ‘Ben bu kulübe talibim’ diyen varsa gelsin anlatalım. Biz görevimizi yaptığımızı inanıyoruz. Destek verenlere teşekkür ediyoruz. Biz kim gelirse desteğe varız. ”dedi.

Ünal, Olağanüstü Genel Kurul'unun 7 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

Ayrıntılar gelecek....

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.