ESKİŞEHİRSPOR KONGREYE GİDİYOR

Eskişehirspor yönetimi kongre kararı aldı

ESKİŞEHİRSPOR KONGREYE GİDİYOR
08 Mayıs 2019 Çarşamba 15:00

Eskişehirspor kongreye gidiyor. Yönetimin yaptığı toplantıda kongre kararı aldığı öğrenildi. Kongre tarihinin  kısa sürede kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Genel kurul kararına ilişkin Yenigün Gazetesine konuşan Başkan Kaan Ay, Eskişehirspor kulübünde göreve geldikten sonra, 3,5 aylık süreçte yaptıklarının kamuoyu tarafından takdir edildiğini ve bu sezon için hedeflerine ulaştıklarını söyleyerek, “Eskişehirspor tarihinde verilen en büyük onur mücadelelerinden birini hep birlikte yaşadık. Taraftarımız, yönetim, teknik kadro, futbolcular, basın, kulübümüze maddi manevi destek verenler ile birlikte, içinde bulunduğumuz zorlukları aştık. Görevim süresi içinde birlikte olduğumuz camiamıza, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün içinde bulunduğumuz durum itibari ile gelen tepkiler, genel kurula gidilmesi yönünde yapılan açıklamalar, benim ve yönetim kurulu üyelerimin; kulübün önünü açma adına, genel kurul kararı almamıza neden olmuştur" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.