Eskişehirspor için krtik görüşme

Sabah düzenledikleri basın toplantısı ile Eskişehirspor yönetimine talip olduklarını belirten Adnan Sevim ile Hüseyin Dinç yönetim kurulu ile görüşmeye başladı.

Eskişehirspor için krtik görüşme
31 Ağustos 2019 Cumartesi 15:32

Eskişehirspor Başkan Vekili Mehmet Şimşek,  yönetime talip olan Sevim ve Dinç’in “Toko dosyasını çözeriz” demeleri durumunda yönetim olarak istifa edebileceklerini söyledi.  Şimşek,” Toko konusunu  çözeceğinizi söylediğiniz takdirde genel kurul kararı hemen alırız” dedi.

Yönetimin yüzde 80’i hazır

Sevim, mevcut yönetimden herhangi bir futbolcuyu satmamalarını isteyerek, “Toko konusu görüşüp, kısa sürede size bilgi vereceğiz. Yönetim kurulumuzun yüzde 80’ni de belli. Spekülasyona sebep vermemek adına genel kurulda açıklayacağız “ diye konuştu. 

2 milyon ödeme yapılacak

Şimsek ise “Futbolcumuza resmi olarak bir kulüpten teklif geldi. O teklifte 1.5 milyon lira olduğu için kabul etmedik. Mevcut futbolculara takriben 2 milyon ödeme yapılacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.