ESKİŞEHİRSPOR, GALATASAY İLE HAZIRLIK MAÇI İÇİN İSTANBUL'A GİDİYOR

Eskişehirspor, 2017-2018 sezonu çalışmalarına bu sabah saatlerinde, Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde yaptığı antrenman ile devam etti. Kırmızı Şimşekler Perşembe günü saat 19.00'da Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak.

ESKİŞEHİRSPOR, GALATASAY İLE HAZIRLIK MAÇI İÇİN İSTANBUL'A GİDİYOR
26 Temmuz 2017 Çarşamba 11:55

Eskişehirspor, 2017-2018 sezonu çalışmalarına bu sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile devam etti. 

Yaklaşık 65 dakika süren antrenman, düz koşu ile başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından, çift kale taktik oyun, hücum organizasyonu ve şut çalışması ile antrenman son buldu.

Takımımız, öğle saatlerinde hazırlık maçı için karayolu ile İstanbul'a hareket edecek. Kırmızı Şimşekler Perşembe günü saat 19.00'da Galatasaray ile hazırlık maçı yapacak.

İstanbul kafilesinde, şu isimler yer aldı; Erkan Zengin, Uğur İnceman, Bruno Mezenga, Dorukhan Toköz, Hasan Hüseyin Acar, Kayacan Erdoğan, Hasan Ayaroğlu, Ekrem Kılıçarslan, Bilal Aziz Özer, Furgan Polat, Andaç Güleryüz, Enescan Akgün, İ.Halil Öner, Semih Güler, Talha Erdoğan, Cemali Serter, İsmail Erdoğan, Felix Michel, Fırat Can Üzüm, Mevlüt Çelik, Gökhan Köseoğlu, M.Feyzi Yıldırım, Kaan Kanak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.