ESKİŞEHİRSPOR'DAN ZOR GÜNDE DESTEK OLAN KULÜPLERE TEŞEKKÜR

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, transfer yasağının gelmesinin ardından yuvaya dönen futbolculara ve tranferi gerçekleşen oyuncuların tekrar kulübe gelmesine katkı sağlayan kulüplere teşekkür etti.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN ZOR GÜNDE DESTEK OLAN KULÜPLERE TEŞEKKÜR
20 Temmuz 2017 Perşembe 12:46

Eskişehirspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Daha önce Elazığspor Kulübü, oyuncumuz Chikeluba Ofoedu ile görüşme yapmasına rağmen, kulübümüzün almış olduğu transfer cezası nedeni ile bu görüşmeleri sonlandırması ve kulübümüze desteğinden dolayı başta Başkanı Sayın Sedat Karataş olamak üzere, yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

Beraberinde, Evkur Yeni Malatyaspor’da Elazığspor Kulübü ile aynı duruşu göstererek. Kaan Kanak ile sözleşme imzalamasına rağmen, sözleşmesini fesih edip Kulübümüze dönmeyi kabul eden Kaan Kanak’a ve buna imkân sağlayan başta Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Sayın Adil Gevrek’e, Teknik Direktörleri Ertuğrul Sağlam’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu bağlamda Mehmet Murat Uçar transferini gerçekleştirmesine ve imza attırmasına rağmen Altınordu A.Ş. Kulübü Başkanı Sayın Seyit Mehmet ÖZKAN ‘a Mehmet Murat Uçar ile sözleşmelerini fesih edip, Kulübümüze geri dönmesine olanak sağladığından dolayı teşekkür ederiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.