ESKİŞEHİRSPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN

Kırmızı Şimşekler sezonun üçüncü karşılaşmasında bugün saat 20.00’da Eskişehirspor’u konuk edecek. Kırmızı Şimşekler’in tek hedefi galibiyet alarak kötü gidişata son vermek.

ESKİŞEHİRSPOR'DA TEK HEDEF 3 PUAN
26 Ağustos 2017 Cumartesi 16:55

Eskişehirspor kendi sahasında Denizlispor’u konuk edecek. Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmada Eskişehirsporlu taraftarlar geçen sezon alınan ceza nedeniyle takımlarını destekleyemeyecek.

20. randevu

İki takım şimdiye kadar 19 kez karşı karşıya gelirken bu karşılaşmalardan Eskişehirspor 7 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. Rakip Denizlispor’da aynı şekilde 19 karşılaşmanın 7’sinde galibiyete uzanan taraf oldu. 5 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. Eskişehirspor’un sahasında oynana karşılaşmada Eskişehirspor rakibi karşısında sahadan 5 kez galibiyet ile ayrılırken Denizlispor ise 2 kez galibiyet sevinci yaşadı. Eskişehirspor geçtiğimiz sezon Denizlispor ile oynadığı iki karşılaşmada da galibiyet sevinci yaşayamamıştı.

Erkan ve Felix maça yetişti

Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Erkan Zengin ve Felix bugün oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.