ESKİŞEHİRSPOR'DA ŞAMPİYONLUK KADROSU İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan eskişehirspor’da tüm gözlerin çevrildiği kulüp Başkanı halil Ünal bu pazartesi gününden itibaren imzaları art arda attırmayı hedefliyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DA ŞAMPİYONLUK KADROSU İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA
01 Temmuz 2018 Pazar 16:07

Cuma günü AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile görüşen Başkan Halil Ünal, Avcı’ya kaynak yaratmak için hazırladıkları projeleri sundu. Bir yandan kaynak arayışlarını sürdüren Başkan Ünal, diğer yandan ise transfer için çalışmaları olanca hızı ile sürdürüyor

Orman’dan üç futbolcu isteyecek

Başkan Ünal, prensipte anlaşılan futbolcuların peşinatları için görüşmelerini de sürdürüyor. Öte yandan Beşiktaş’tan kaleci Günay başta olmak üzere, Beşiktaş formasını giyen üç futbolcuyu kiralık olarak Eskişehirspor’a kazandırmayı planlayan Ünal, Perşembe günü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.