ESKİŞEHİRSPOR'DA OSMAN TAŞ KRİZİ

Eskişehirspor Başkanı iken, 18 gün önce başkanlık görevinden istifa eden Osman Taş, geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında tekrar göreve döndüğünü açıkladı. Ancak bu toplantıdan hiçbir yöneticinin haberi yoktu.

ESKİŞEHİRSPOR'DA OSMAN TAŞ KRİZİ
22 Ağustos 2019 Perşembe 09:59

Eskişehirspor Başkanı iken, 18 gün önce başkanlık görevinden istifa eden Osman Taş, geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında tekrar göreve döndüğünü açıkladı. Ancak bu toplantıdan hiçbir yöneticinin haberi yoktu. Başkan Osman Taş’ın göreve döneceğini açıklaması Eskişehirspor yönetimi tarafından hiç hoş karşılanmadı. Taş, her ne kadar Es Es’e kaynak bulacağını söylese de yönetimin buna inanmadığı ortaya çıktı. 

Basın toplantısından haberleri yoktu
Başkan Osman Taş’ın yaptığı basın toplantısından haberi olmayan Eskişehirsporlu yöneticiler, bu basın toplantısını televizyon kanallarından ve internetten takip etti. Başkan Osman Taş’ın yaptığı basın toplantısında hiçbir yöneticinin olmaması Taş ve yönetim arasında bir krizin olduğunu gözler önünü sermişti. Taş istifasının karar defterine işlenmemesini belirtse de öğrenilen bilgiye göre bu istifa dilekçesinin hala geçerliğini koruduğu belirtildi. 

Futbolcular Osman Taş'ı protesto etmişti
Öğrenilen bilgiye göre Eskişehirspor yöneticileri,  basın toplantısının ardından tesislere gitmemeye başladı. Başkan Osman Taş’ın yaptığı basın toplantısından oldukça rahatsız olduğu öğrenilen yöneticilerin, yine de kulübü ayakta tutmak için çalıştıkları öğrenildi. Yöneticiler, futbolcular ve teknik heyetle görüşüp lig maratonuna odaklanmalarını istedi. Bildiği üzere futbolcular, Osman Taş’ı 31 Temmuz’da protesto edip antrenmana çıkmamıştı. 

Adım adım kongreye
Osman Taş’ın geri dönmesini kabul etmeyen Eskişehirspor yönetiminin bundan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor. Öğrenilen bilgiye göre, yönetim 10 gün sonra bir kongre kararı alacak. Transfer döneminin kapanmasını bekleyen yönetim, bu kriz ortamında takımın dağılmamasını istiyor. Siyah Kırmızılı kulübün eylül ayında kongreye gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Kaynak: Anadolu Gazetesi 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.