ESKİŞEHİRSPOR'DA BÜYÜK ŞOK! FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKMADI

Eskişehirsporlu futbolculardan şok protesto.

ESKİŞEHİRSPOR'DA BÜYÜK ŞOK! FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKMADI
31 Temmuz 2019 Çarşamba 19:39

Eskişehirspor Tesisleri'nde bugün hareketli saatler yaşandı. Başkan Osman Taş, dün için futbolculara ödeme sözü vermişti. Ancak Başkan Taş'ın bu ödemeyi yapamaması nedeniyle futbolcular resti çekti. Akşam saat 18.00'de yapılması planlanan antrenmana çıkmayan futbolcuların bu duruma tepki gösterdiği belirtildi. Eskişehirspor yönetiminin bu olay sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak 

Futbolcular yaptıkları yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

 2018-2019 31 ağustos gecesi başlayan varoluş mücadelemiz bugüne kadar büyük kararlılıkla devam etmektedir ve edecektir. Bu dönem içerisinde bütün camia büyük fedakarlıklarda bulunmuştur bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan büyük taraftar ve bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

"Ancak; bize verilen sözler bu zamana kadar yerine getirmeyip mağdur durumda bırakılmaya devam ediyoruz. Ailevi sorumluluklarımız ve yaşamsal ihtiyaçlarımızı karşılayamayacak durumdayız. Bu sorunları da bu zamana kadar Eskişehirspor sevdamız ve mesleki ahlakımızdan dolayı hiçbir şekilde kamuoyuna yansıtmadık."

"Şu ana kadar geçen sene yönetiminden bir maaş, bu seneki yönetimden de sadece 10.000 (On bin) TL alınmıştır. Son 1 ay içerisinde toplam 5 defa söz verilip yerine getirilmemiştir. Bugün için verilen söz de maalesef yerine yine getirilmedi. Bizde bütün takım halinde antrenmana çıkmama kararı aldık ve sesimizi duyurmak istedik."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.