ESKİŞEHİRSPOR ANKARA TEMSİLCİSİNİ AĞIRLIYOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını tamamladı.

ESKİŞEHİRSPOR ANKARA TEMSİLCİSİNİ AĞIRLIYOR
19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:16

2019-2020 sezonunda da TFF 1. Ligde mücadele edecek olan Eskişehirspor ilk maçında bugün başkentin yeni takımı Keçiörengücü’nü ağırlayacak. Sezona -6 puanla başlayacak olan Siyah Kırmızılılarda tek hedef galibiyet.  Yeni Atatürk stadyumunda saat 20.00’de başlayacak olan maçı hakem Mert Güzenge yönetecek.

Hafta içi gelen ve lisansı henüz çıkmayan Sissoko bugünkü maçta kadroda yer almayacak. Teknik heyetin antrenman eksiği bulunan Emre Güral ve Marko Milinkoviç’i ise ilk 11’de başlatmasa bile yedek kulübesine alması ve gerekirse son bölümde her iki oyuncuya da görev vermesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.