ESKİŞEHİRSPOR ANKARA'DA 3 PUAN ARIYOR

Spor Toto 1. Ligin 28. haftasında Osmanlıspor'a konuk olacak olan Kırmızı Şimşekler galibiyet hasretine son vermek istiyor.

ESKİŞEHİRSPOR ANKARA'DA 3 PUAN ARIYOR
06 Nisan 2019 Cumartesi 10:00

Eskişehirspor'da hedef üç puan... En son ligin 21. haftasında küme düşmesi kesinleşen Karabükspor'u 4-0 skorla mağlup etmeyi başaran Siyah- Kırmızılılar aonraki haftalarda galibiyet yüzü göremedi. 6 haftadır galibiyete huzak olan Eskişehirspor, Osmanlıspor karşısında 3 puan arayacak. Eskişehirspor 25 puanla 16'ıncı sırada bulunurken, şampiyonluk mücadelesi veren Osmanlıspor ise 51 puanla 3. sırada. 

Bu akşam Osmanlı Stadında oynanacak zorlu mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek olup, Şimşek'in yardımcılıklarını Samet Çiçek, İbrahim Bozbey yapacak. Dördüncü hakem ise Mustafa Hakan Belder olacak. Maç saat 19.30' da başlayacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.