ESKİŞEHİRSPOR'A YENİ SPONSOR

Eskişehir Kulübü Başkanı Kaan Ay ve Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal düzenledikleri basın toplantısı ile yeni sponsorluk anlaşma hakkında açıklamalarda bulundular.

19 Mart 2019 Salı 17:01

Eskişehir Kulübü  Başkanı Kaan Ay ve  Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal düzenledikleri basın toplantısı ile yeni sponsorluk anlaşma hakkında açıklamalarda bulundular.  Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Ay,  Koza Holding  ile bu sezon için sponsorluk anlaşması yaptıklarını ifade ederek, "Buradan AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı'ya verdiği destek için teşekkür etmek istiyorum. Çok büyük çabaları oldu. Eskişehirspor'un önünü açma adına önemli bir hamle oldu" diye konuştu.

Spor Toto'dan Eskişehirspor'un alacağı hakkında sorulan soruya yanıt veren Ay"Henüz parasını alamadık. Bu konuyla ilgili çalışmalar sürüyor. Önümüzdeki günlerde bir müjde vereceğiz. Borçlarımızda işçi alacaklarımız ön plana geçmişti. Avukat arkadaşlarla görüştük. Spor Toto'da 5 milyon lira paramız var. 2 milyona yakın işçi alacakları ödenecek, tazminatlar dahil. 3 milyon gibi de para aktarılacak. Yani Eskişehirspor'un 5 milyon borcu düşecek" şeklinde konuştu. 

Ay, Perşembe gün Eskişehir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini aktardı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.