ESKİŞEHİRSPOR'A İCRA GÖNDERMİŞTİ! SON DURUM

Eskişehirspor eski başkanlarından Mesut Hoşcan döneminde kulübün muhasebecilik yapan R.G. alacaklarından dolayı kulübe icra gönderdi.

ESKİŞEHİRSPOR'A İCRA GÖNDERMİŞTİ! SON DURUM
26 Mart 2019 Salı 14:15

Eskişehirspor eski başkanlarından Mesut Hoşcan döneminde kulübün muhasebecilik yapan R.G. alacaklarından dolayı kulübe icra gönderdi. İcra memurlarıyla ve polis elipleriyle beraber tesislere giden R.G. alacağına karşılık bazı bilgisayarlar ve spor aletlerini icra yoluyla tahsis etmek istedi. İki tarafın avukatları tarafından görüşme sonrası haciz işlemi durduruldu. Yaşanan bu gelişme büyük tepki topladı.

ETB Başkanı Murat Diri ise tepkisini şu sözlerle dile getirdi: " Mesut Hoşcan döneminde kulübümüzde muhasebecilik yapan R.G. alacaklarından dolayı şu an kulübe icra gönderdi. Hem kulübü küme düşürüp kapanma noktasına getirdiler. Baktılar kulüp kapanmıyor, taraftar mücadele ediyor. İcra yoluyla kulübü kapatmak istiyorlar. Eskişehirspor düşmanlarına inat yaşayacağız. Bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. kulüp yaşama mücadelesi veriyor. 2 liraya ayakkabı boyayıp "4 ayakkabı boyadım 8 liram var abi bende hatıra bilet alabilir miyim?” diyen o çocuğun ahı üzerinize olsun..Hem kulübü küme düşürüp kapanma noktasına getirdiler. Baktılar kulüp kapanmıyor, taraftar mücadele ediyor. İcra yoluyla kulübü kapatmak istiyorlar."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.