Eskişehirspor: 0 - Şanlıurfaspor: 0

TFF 2. Lig'deki ikinci hafta maçında Şanlıurfa’yı konuk eden Eskişehirspor 9 kişi kaldığı karşılaşmadan 1 puan çıkarmayı başardı.

Eskişehirspor: 0 - Şanlıurfaspor: 0
12 Eylül 2021 Pazar 22:14

Eskişehirspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Eskişehirspor'un gençleri, ligin favorilerinden olarak gösterilen Şanlıurfaspor karşısında son 10 dakikasını 9 kişi oynadığı karşılaşmada 1 puan almayı bildi.

TFF’nin hafta içi -3 puan cezası verdiği Eskişehirspor’un hanesinde 1 puanı bulunuyor.

Eskişehirspor'a iki kırmızı kart

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da karşılıklı ataklar geliştirirken, ikinci yarıda 80. dakikada Hasan Ulaş Uygur ardından 85. dakikada Tolga Yakut kırmızı kart görünce Eskişehirspor 9 kişi kaldı.

Maçın son dakikalarını 9 kişi ile götüren Kırmızı Şimşekler, hakemin maçı 8 dakika uzatmasına rağmen, Cengiz’in  kalesinde devleşmesi ile karşılaşmadan  1 puan çıkarmayı başardı.

5 bin taraftar izledi

Eskişehirsporlu taraftarlar pandemi nedeniyle uzun süre sonra ilk kez tribünlerdeki yerini aldı. Karşılaşma öncesi, özel güvenlik görevlileri stada girecek olan taraftarların aşı kartı kontrollerini yaptı. Stadyum kapasitesinin yarısı kadar seyirci alınan karşılaşmayı yaklaşık 5 bin taraftar izledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.