Eskişehirli kanocu Milli Takım kampına davet edildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Durgunsu Kano Aday Milli Takım Seçme ve Değerlendirme Testi yarışları tamamlandı. Yarışlarda Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı sporcusu Mehmet Ali Duman gösterdiği üstün performans ile Milli Takım kampına davet edildi.

Eskişehirli kanocu Milli Takım kampına davet edildi
14 Aralık 2022 Çarşamba 12:07

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Durgunsu Kano Aday Milli Takım Seçme ve Değerlendirme Testi yarışları büyük mücadeleye sahne oldu. Köyceğiz Gölü Su Sporları Merkezi'nde oluşturulan parkurda, erkeklerde ile kadınlarda yıldız, genç, 23 yaş altı ve büyükler, K1, C1 kategorilerinde 2 bin metre mesafede kürek yarışları yapıldı.

Aday milli takım kadrosu, sporcuların derecelerine ve performans değerlendirmelerine göre teknik kurul tarafından belirlenirken, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı sporcusu Mehmet Ali Duman gösterdiği performans ile teknik kuruldan tam not aldı. Duman, 18 Aralık’ta Köyceğiz’de başlayacak olan Durgunsu Kano Milli Takım kampına davet edildi.

 Daha önce de ay yıldızlı formayı giyerek Eskişehir’i ve ülkemizi başarıyla temsil eden milli kanocumuz Duman, 18-21 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Durgunsu Kano Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda 23 yaş altı olarak mücadele eden en genç sporcular arasında yer almıştı.

Sporcularının başarılarıyla büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri, kulüp bünyesinde sporcu yetiştirmeye, ülke sporuna katkı sunmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.