Eskişehir ev sahipliği yapıyor

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları Sarısungur Göleti’nde başladı.

Eskişehir ev sahipliği yapıyor
06 Haziran 2023 Salı 14:03

 Durgunsu kano yarışları için ülkemizde bulunan en iyi parkurlardan biri olan Sarısungur Göleti her yıl olduğu gibi bu yılda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkânları ile yaptığı parkur, ülkemiz kano sporcuları için önemli bir hizmeti de yerine getiriyor.

Sarısungur Göleti’nde başlayan yarışlara aralarında Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının da bulunduğu birçok ili temsilen 29 takımdan yaklaşık 300 sporcu katılıyor.

Türkiye Kano Federasyonu 2023 faaliyet programında yer alan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları’nın ilk gününde 1000 metre yarışları gerçekleştirildi.

Eleme mücadelelerinin tamamlanmasının ardından 500 ve 200 metre yarışları ile dereceye giren takım ve sporcular belli olacak. Büyük çekişmeye ve mücadeleye sahne olan Durgunsu Kano Türkiye Kupası Yarışları, 8 Haziran Perşembe günü yapılacak kupa töreni ile tamamlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.