Eskişehir Basket’te tek hedef galibiyet

29 Nisan Pazar günü Tofaş ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehir Basket rakibi ile sezonun ilk maçından zaferle ayrılmıştı. Potanın Şimşekleri aynı tarifeyi deplasmanda da uygulamak istiyor.

Eskişehir Basket’te tek hedef galibiyet
26 Nisan 2018 Perşembe 13:08

Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’in de mücadele eden temsilcimiz Eskişehir Basket 29 Nisan Pazar günü Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda Bursa temsilcisi ile kozlarını paylaşacak olan Potanın Şimşekleri zorlu maçtan galibiyet hedefliyor. Play-Off yolunda önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan temsilcimiz kritik mücadeleden galibiyet geleceğine inanıyor.

Yaptık yine yaparız

Eskişehir Basket ligin ikinci sırasında yer alan Tofaşspor ile sezonun ilk karşılaşmasında karşı karşıya gelmiş ve rakibini 76-75’lik skorla mağlup etmişti. Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçta rakibini devirmeyi başaran temsilcimiz aynı tarifeyi Pazar günü de uygulamak istiyor. Haftanın en dikkat çekecek olan karşılaşması Pazar günü saat 19.30’da Tofaş Spor Salonu’nd oynanacak ve karşılaşma beINSports3 kanalından yayınlanacak.


 

Tofaş’ta şok sakatlık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ’ın Sırp şutör gardı Ivan Paunic, şanssız bir sakatlık yaşadı. Mavi Yeşilli takımın, geçtiğimiz günlerde yaptığı antrenmanda sağ dizine aldığı darbe sonucu idmanı yarıda bırakmak zorunda kalan Paunic’ten kötü haber geldi. Çekilen MR sonucu sağ diz patellar tendonunda yırtık tespit edilen Ivan Paunic’in ameliyat olmasına karar verildi. Önümüzdeki günlerde ameliyat olacak Ivan Paunic’in yaklaşık 4 ay parkelerden uzak kalacağı bildirildi.

Bahçeşehirle hazırlık maçı yaptılar

TOFAŞ hafta sonu oynayacağı Eskişehir Basket maçı öncesi Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji’yle hazırlık maçında karşılaştı.  Fenerbahçe Doğuş karşılaşmasının Sarı Lacivertlilerin Euroleague maçları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçen Mavi Yeşilli ekip, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibine 79-83 mağlup oldu. Mavi Yeşilliler, maç sonunda ise taraftarıyla bir araya gelerek imza dağıttı.


 

Diebler 3 hafta yok

Beşiktaş Sompo Japan'in Galatasaray ile oynadığı maçta sakatlanan Jon Diebler, 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Beşiktaş'in açıklaması şöyle: "Galatasaray Odeabank maçında sakatlanan Jon Diebler'ın Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yapılan kontrolleri sonrasında sağ hamstring biceps femoris adelesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Tedavisi devam eden Jon Diebler yaklaşık 3 hafta parkelerden uzak kalacak."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.