Eskişehir Basket’te altyapı çalışmaları başladı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Nesine. com Eskişehir Basket, daha güçlü bir takım oluşturmak adına altyapı çalışmalarına başladı.

Eskişehir Basket’te altyapı çalışmaları başladı
10 Haziran 2017 Cumartesi 14:47

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Nesine. com Eskişehir Basket, daha güçlü bir takım oluşturmak adına altyapı çalışmalarına başladı.

Play-offlar sonrası Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Nesine. com Eskişehir Basket, daha güçlü bir altyapı için harekete geçti. Eskişehir’deki minik basketbolseverleri kulüp bünyesine kazandırmak için yola çıkan siyah-kırmızılı kulübün seçmeleri 5 grup halinde yapılırken ilk olarak 2002-2003 doğumlu sporcular parkeye çıktı.

45 dakika parkede ter döktüler

Serbest ısınma hareketleriyle başlayan seçmelerde, ikinci etapta top sürme ve istasyon çalışmaları yapıldı. Turnike ve dış atışlarda kendini göstermeye çalışan basketbolcu adayları, son bölümde yarı saha 4’e 4 maç yaptı. Bir grup yaklaşık 45 dakika deneyimli antrenörlere kendilerini beğendirebilmek adına ter döktü. Siyah - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, yaklaşık 300’e yakın sporcunun ter döktüğü seçmelerde başarılı olan isimlerin resmi internet sitesi aracılığıyla açıklanacağı duyuruldu.

İnce eleyip sık dokudular

Potanın Şimşekleri’nin dün yaptığı seçmelerde deneyimli antrenörler, basketbolcuları süzgeçten geçirdi. Antrenörler Emrah Fidan, Fakı Otuzoğlu, Oytun Serdar, Utku Yücedağ, Çağdaş Küçükkaya, Kadir Alp Doğukanlı ve Fatihan Çiçek yeni yetenekleri keşfetmek için parkedeydi. Nesine. com Eskişehir Basket İdari İşler Sorumlusu Engin Esen de seçmelerin yapıldığı salonda yerini aldı. Basketbolcu olma hayaliyle salona koşan yüzlerce sporcuyu aileleri de yalnız bırakmadı. Seçmelerin yapıldığı esnada velilerin de parkede ter döken çocukları kadar heyecanlı olduğu görüldü.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.