ESKİŞEHİR BASKET YÖNETİMİ TOPLANIYOR

Yeni sezonda hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket’te yönetim bu hafta toplanıyor. Yapılacak olan toplantıda yeni yol haritası belirlenecek.

ESKİŞEHİR BASKET YÖNETİMİ TOPLANIYOR
02 Temmuz 2018 Pazartesi 15:00

İlk sezonda başarı

Basketbol Süper Ligi’nde 2017-18 sezonunda müthiş bir performans sergileyen Eskişehir Basket normal sezonu yedinci bitirmişti. Bu sıralama ile Play-Off’lara kalan Potanın Şimşekleri, TOFAŞ ile Play-Off oynamıştı. Rakibine mağlup olan Eskişehir Basket, Play-Off’tan elense de Süper Lig’e çıktığı ilk sezonda yakaladığı başarıyla taraftarını yüzünü güldürmüştü.

Yedinci bitirdik

Ligi yedinci sırada bitiren Eskişehir Basket böylelikle Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı. FIBA Şampiyonlar Ligi’ne gitmeyi başaran Potanın Şimşekleri, Eskişehir’i basketbol branşında Avrupa Kupalarında temsil edecek ilk takım olmayı başardı. Sezonun sona ermesinin ardından Eskişehir Basket’te iki ayrılık gerçekleşti. Koç Josep Maria Berrocal ve yıldız oyuncu Buğrahan Tuncer takımdan ayrıldı.

Yol haritası belirlenecek

Eskişehir Basket yönetimi 2018-19 sezonunda belirlenecek yol haritası için bu hafta içinde bir araya gelecek. Transfer, Avrupa kupasında izlenecek politikalar, yeni sezon hazırlıkları ve sponsorluk görüşmeleri hakkında geniş kapsamlı bir toplantı yapacak olan yönetimin yol haritasını belirlemeye çalışacak. Siyah Kırmızılı taraftarlar bu sezon Eskişehir Basket’in daha büyük başarılar yakalamasını istiyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.