Eskişehir Basket top başı yaptı

Eskişehir Basket top başı yaptı
04 Eylül 2017 Pazartesi 15:45

Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket hazırlıklarına devam ediyor. Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde izin yapan Dev Adamlar yeni sezon hazırlıkları için tekrar top başı yaptı.

2 gün bayram tatili

Antalya’da yapılan kampın ardından Eskişehir’e gelerek hazırlıklarını Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda sürdüren Potanın Şimşekleri, Kurban Bayramı’nın ilk iki gününde izin yaptılar. Bayramın 3. günü tekrar yeni sezon hazırlıkları için top başı yapan Eskişehir Basket, son sürat antrenman yapıyor.

Yoğun tempoda antrenman

Dev Adamlar dün sabah saatlerinde Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda kondisyon ve güç çalışması yaptılar. Akşam yapılan antrenmanda ise Eskişehir Basket, Koç Josep Maria Berrocal yönetiminde parkeye çıkarak topla çalışmalar gerçekleştirdiler. Pas ve şut çalışması yapan ekip teknik çalışmayla günü noktaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.