ESKİŞEHİR BASKET'TE KAMP SONA ERDİ

Tahincinoğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Eskişehir Basket’in yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya’daki kampı sona erdi. Temsilcimiz 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında Eskişehir’de çalışmalarını sürdürecek.

ESKİŞEHİR BASKET'TE KAMP SONA ERDİ
27 Ağustos 2017 Pazar 13:44

Eskişehir Basket’in ilk kampı sona erdi. 18 Ağustos’ta Antalya’ya giden ve burada yoğun bir kamp dönemine giren Potanın Şimşekleri ilk kamp dönemini tamamladı. Siyah Kırmızılı ekip yeni koçu Josep Maria Berrocal önderliğinde güç, kuvvet ve taktik çalışması ağırlıklı bir kamp dönemi geçirdi. Siyah Kırmızılı ekip kampın son gününde yani 26 Ağustos Pazar günü Süper Lig ekibi Muratbey Uşaksportif ile hazırlık maçı yaptı.

Mesai başlıyor

Eskişehir Basket, Muratbey Uşaksportif ile oynadığı hazırlık maçını 85-73’lük skorla kaybetti. Temsilcimiz bu hazırlık maçının ardından karayoluyla Eskişehir’e geldi. 1 günlük izin kullanan Siyah Kırmızılı ekip çalışmalarına 28 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. Potanın Şimşekleri 6 Eylül’e kadar antrenmanlarını Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.

Eksikleri görme fırsatı yakaladı

Eskişehir Basket’in yeni koçu Josep Maria Berrocal, Muratbey Uşak Sportif ile oynanan hazırlık maçında takımının durumunu görme fırsatı yakaladı. İlk yarıda oynanan oyundan oldukça memnun kalan İspanyol koç ikinci yarıdaki performanstan memnun kalmadı. İlerleyen günlerde eksiklerini gidereceklerini belirten Berrocal, milli takımlarda olan Baron ve Kravtsov’un takıma katılmasının ardından daha güçlü olacaklarını söyledi.

               


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.