Eskişehir Basket Play-Off yolunda taraftarı yanında görmek istiyor

Mağlubiyet serisini Daçka karşısında alınan galibiyetle noktalayan Eskişehir Basket tekrar Play-Off potasına girdi. Dev Adamlar 7 Nisan Cumartesi günü Büyükçekmece ile mücadele edecek. Play-Off yolunda önemli karşılaşmalardan biri olan maçın bilet satışı ise sürüyor.

Eskişehir Basket Play-Off yolunda taraftarı yanında görmek istiyor
05 Nisan 2018 Perşembe 13:13


Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket, 9 maçlık mağlubiyet serisine Darüşşafaka Basketbol maçında alınan 89-82’lik galibiyetle noktayı koydu. Darüşşafaka galibiyetiyle tekrar Play-Off potasına giren Dev Adamlar sezon sonunda  Play- Off oynamanın hesaplarını yapıyor.


Potanın Şimşekleri, ligin 24. haftasında 14. basamakta bulunan Demir İnşaat Büyükçekmece’yi konuk edecek. Play-Off yolunda önemli bir maç olan Büyükçekmece maçında Dev Adamlar, galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Potanın Şimşekleri taraftarının desteğiyle Büyükçekmece’yi devirmek için mücadele edecek.


7 Nisan Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda oynanacak olan Demir İnşaat Büyükçekmece maçının bilet satışı devam ediyor. Saat 13.00’te oynanacak maçın biletlerinin satışı biletix.com internet adresinden ve Kanatlı AVM biletix gişesinden devam ediyor. Bilet fiyatları şu şekilde;


Tam: 15 TL
Öğrenci: 7,5 TL


NOT: 10 yaşından küçük ve engelli taraftarlar maçı ücretsiz izleyebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.