ESKİŞEHİR BASKET KOÇU BERROCAL’DAN TAKIMINA AĞIR ELEŞTİRİ

Berrocal, Sakarya BŞB maçı yenilgisi ardından takımının ortaya koyduğu oyunu sert bir şekilde eleştirdi:100 sayı yememiz takım oyunu oynamadığımızın göstergesi

ESKİŞEHİR BASKET KOÇU BERROCAL’DAN TAKIMINA AĞIR ELEŞTİRİ
15 Ocak 2018 Pazartesi 14:11

Eskişehir Basket'in başantrenörü Josep Maria Berrocal Sakarya BŞB mağlubiyeti sonrası takım oyunu oynayamadıklarını ifade etti. “Kaybetmek önemli ama nasıl kaybettiğiniz daha önemli” diyen Berrocal, “Daha önce birlikte daha güzel işler yapıyorduk. 100 sayı yememiz takım oyunu oynamadığımızın göstergesi. Top kayıpları da bununla aynı şekilde çok fazla. Sezon içi güzel ve kötü zamanlar oluyor tabii ki. Önemli olan bu kötü zamanlarda nasıl toparlanacağınız. Şimdi bir ara var, bu arayı en iyi şekilde değerlendirip en iyi şekilde geri dönmek istiyoruz. Daha önce dünyanın en iyi takımı değildik, şimdi kaybettik diye de dünyanın en kötü takımı değiliz. Tabii ki kaybetmemiz hakkındaki şeyleri düşünüp çoğu şeyi değiştirmemiz gerekiyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.