ESKİŞEHİR BASKET İSTANBUL DEPLASMANINDA

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Nesine.Com Eskişehir Basket, ligin 9’uncu haftasında Pertevniyal Gençlik ile karşı karşıya gelecek. 

ESKİŞEHİR BASKET İSTANBUL DEPLASMANINDA
11 Kasım 2016 Cuma 18:17

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Nesine.com Eskişehir Basket, yolunda emin adımlarla ilerliyor. Lige Final Gençlik galibiyetiyle başlayan Siyah-Kırmızılılar ikinci haftada Sakarya BŞB karşısında ilk ve tek mağlubiyetini aldı. Bu mağlubiyetin ardından çıkışa geçen dev adamlar, sırasıyla Akhisar Belediye, Mamak Belediyesi, Petkimspor, Düzce Belediyesi, Türk Telekom ve Yalova Group’u yenerek 7 galibiyet elde etti. Galibiyet serisini 6 maça çıkaran Nesine.Com Eskişehir Basket, ligdeki zirve yarışını tüm coşkusuyla sürdürüyor. Averajla ligin ikinci sırasında yer alan Eskişehir temsilcisi yarın saat 15.00’te Pertevniyal Gençlik ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele ES TV’den canlı yayınlanacak.
İki takım arasındaki son 3 mücadelenin ikisini Pertevniyal Gençlik kazanırken, Nesine.Com Eskişehir Basket’in ise tek galibiyeti bulunuyor. Deplasmandan puanlarla dönmek isteyen Eskişehir temsilcisi, kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyor. 

Kaynak: İHA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.