ESKİŞEHİR BASKET İSTANBUL'DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Nesine.com Eskişehir Basket, İstanbul’daki maçta rakibi Pertevniyal’i 77-98 yenerek bir galibiyet aldı.

ESKİŞEHİR BASKET İSTANBUL'DAN GALİBİYETLE DÖNDÜ
13 Kasım 2016 Pazar 11:22

 
Eskişehir Basket, Basketbol 1. Ligi’nin 9. Haftasında İstanbul’da konuk olduğu Pertevniyal karşısında oyuna çok hızlı başladı. Özellikle Yunus Emre Sonsırma’nın sayıları ile ilk periyodu 22-26 önde bitirdi. İkinci periyotta tempoyu düşürmeyen temsilcimiz bu kez de Sean Marshall’ın da sayılara katkı vermesiyle ikinci periyotta 18-25’lik üstünlük sağladı ve ilk yarıyı 40-51 ileride tamamladı. 
 
Nesine.com Eskişehir Basket ikinci yarıda oyuna yine hakimdi. Ev sahibi Pertevniyal bu bölümde biraz direnç gösterir gibi oldu ve 3. periyot 22-22 tamamlandı. Son periyota geçildiğinde devler yeniden vites yükseltti Josh Duncan ve Cemal Nalga’nın performanslarıyla damga vurduğu 4’ncü ve son periyot 15-25 temsilcimizin lehine tamamlanınca karşılaşma dev adamların 77-98 galibiyetiyle son buldu.
 
Karşılaşmada art arda 7. galibiyete imza atarak müthiş bir seri yakalayan temsilcimiz rakibi Pertevniyal karşısında baştan sona oyuna hakim oldu. Nesine.com Eskişehir Basket’in bu galibiyetinde ön plana çıkan isimler ise maç boyunca gösterdikleri performanslarıyla 23 sayı yapan Yunus Emre Sonsırma, 12 ribaund ile Cemal Nalga ve 6 asist ile Sean Marshall oldu.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.