ESKİŞEHİR BASKET'İN ZİRVE İNADI TUTTU BİR KERE

Beş maçın dördünü kazanan Eskişehir Baskette Koç Berrocal rehavete izin vermiyor: Daha çok çalışmalıyız

ESKİŞEHİR BASKET'İN ZİRVE İNADI TUTTU BİR KERE
04 Kasım 2017 Cumartesi 18:17

Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, Galatasaray galibiyetiyle ilgili "Önemli bir galibiyetti. Daha çok çalışarak kazanmaya devam etmeliyiz” dedi. 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 5. haftasında Eskişehir Basket, evinde Galatasaray Odeabank’ı 70-64’lük skorla yenerek başarılı grafiğini sürdürdü. Geride kalan 4 mücadelenin 3’ünü kazanan ligin yeni ekiplerinden Eskişehir Basket, başarılı grafiğini sürdürüyor. Siyah-kırmızılı ekip, 5. maçında dördüncü galibiyetini elde etti.

“Daha çok çalışarak kazanmaya devam etmeliyiz”
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Koç Berrocal, “Güzel bir galibiyet. Bunun tadını çıkaracağız. Ama şunu unutmamamız gerekiyor ki kazanmak bazı şeylerin üzerini örtse de daha çok çalışmamız gerekiyor. Daha çok çalışarak kazanmaya devam etmeye çalışacağız. Sezona güzel başlamak önemliydi, ama bunun devam ettirilmesi daha da önemliydi. Daha çok çalışıp birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Mücadelelere bu şekilde devam edilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.