ESKİŞEHİR BASKET'E SAKARYA ENGELİ

Basketbol Süper Lig'i 3. karşılaşmasında Astra Group Sakarya BŞB. konuk olan nesine.com Eskişehir Basket'i sahadan 71 - 57 mağlup ayrıldı.

ESKİŞEHİR BASKET'E SAKARYA ENGELİ
20 Mayıs 2017 Cumartesi 16:58

Astra Group Sakarya BŞB. Basket; Calvin Harris, Kerem Gönlüm, Hakan Yapar,Kerem Özkan, Lazeric Jones beşi ile karşılaşmaya başladı.

Nesine.com Eskişehir Basket ise; Evren Büker, Josh Duncan, Buğrahan Tuncer, Yonus Sonsırma, Cemal Nalga beşi ile parkede yerini aldı.

İlk periyot başlar başlamaz 7 sayılık üstünlük sağlayan taraf ev sahibi Astra Group Sakarya BŞB. Basket olunca, Eskişehir Basket Coach'u Brad Greenberg erken bir mola alarak, Sakarya ekibinin hızını kesmeyi hedefledi.

Greenberg'in bu hedefi de amacına ulaştı. İlk periyot sonuna doğru Eskişehir Basket oyunda dengeyi sağlarken ilk periyotta 19-16 evsahibi Astra Group Sakarya SBŞ. Basket'in üstünlüğü sona erdi

İkinci periyotta oyunda dengeyi kuran nesine.com Eskişehir Basket bir ara öne geçse de evsahibi ekip çabuk toparlanarak hücumda etkili olmaya başladı.

Karşılaşmada 3. periyotta Astra Group Sakarya BŞB. Basket ilk periyotta olduğu gibi hızlı başladı. Özellikle Yiğitcan Turna'nın hücumdaki etkili oluşu ve sayıları ile fark açıldı.

3. periyotun ilk 5.dakikasında evsahibi ekip farkı 9 sayıya kadar çıkardı.

3.periyodun son dakiakası içinde nesine.com Eskişehir Basket'ten 6 sayılık bir seri yakalasada Astra Group Sakarya SBB.Basket bu periyodu 55-43 farkla önde kapadı.

Karşılaşmanın son periyotun son beş dakikaya Astra Group Sakarya BŞB. 65-48 önde girdi.

Bu arada salonda istenmeyen görüntüler yaşandı. Eskişehir Basket bencinde bulunan görevli başını tutarak sahaya düştü. Oyun bir süre dursa da  oratlık sakinleştikten sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

Bu dakidana sonra sahneye çıkan Hakan Yapar ile Yiğitcan Turna'nın isabetli sayıları farkı getirdi ve Sakarya ekibi Eskişehir karşısında parkeden 71-57 galip ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.