ESKİŞEHİR BASKET BAŞKANI ÖZEÇOĞLU “PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ”

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket, 9 haftalık galibiyet hasretine Darüşşafaka galibiyetiyle son verdi. Başkan Sinan Özeçoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, “Play-Off oynayacağız” dedi.

ESKİŞEHİR BASKET BAŞKANI ÖZEÇOĞLU “PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ”
02 Nisan 2018 Pazartesi 15:16

Galibiyeti özlemişisiz

Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 23. haftasında Anadolu Üniversitesi İki Eylül Spor Salonu’nda ligin güçlü ekiplerinden Darüşşafaka Basketbol’u ağırladı. Potanın Şimşekleri ilk yarısını 40-46 geride tamamladığı maçın ikinci yarısında müthiş bir performans ortaya koyarak Daçka’yı 89-82’lik skorla devirip 9 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırmanın sevincini yaşadı.

Şansız süreç yaşandı

Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, maçın ardından ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Yenigün Gazetesi Spor Muhabiri Semih Akdemir’e konuşan Başkan Özeçoğlu, “9 haftadır kötü giden bir süreç vardı. Banvit maçı, Antep maçı ve son oynadığımız maçlarda şanssız yenilgi aldık. Bugün de galip geldik. Sakat oyuncularımızın tamamı düzelmedi. Marshall, Rowland yoktu ancak Yunus Emre bugün biraz da olsa oynadı” dedi.

Hedeften sapma yok

Eskişehir Basket Başkanı Özeçoğlu hedeflerinden bir sapma olmadığının altını çizerek, “Bu süreci iyi atlatacağız ve takımımız tekrar yükselişe geçecek. Art arda gelen mağlubiyetlere rağmen hedefimizden bir sapma yok. Hedefimiz sezon sonunda Play-Off oynamak. Önümüzde 7 maçlık bir süreç kaldı. Biz kazanabildiğimiz kadar maçı kazanacağız ve sezon sonunda Play-Off oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.