ESKİŞEHİR BASKET 105 GÜNLÜK HASRETİ SONA ERDİRDİ

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Eskişehir Basket, 9 maçlık mağlubiyet hasretini Daçka maçında noktalamıştı. Geçtiğimiz gün Trabzonspor’a konuk olan Dev Adamlar rakibini devirerek 105 günlük deplasman galibiyeti hasretini bitirdi.

ESKİŞEHİR BASKET 105 GÜNLÜK HASRETİ SONA ERDİRDİ
15 Nisan 2018 Pazar 12:59

Dev Adamlar, Darüşşafaka ve Büyükçekmece’yi yenmesinin ardından geçtiğimiz gün Trabzonspor ile deplasmanda mücadele etti. Ev sahibi ekipte ise alacakları ödenmeyen yabancı basketbolcular parkeye çıkmadı. Yerli isimlerden kurulu ilk 5 ile maça başlayan ekip, 3’üncü periyoda kadar dayanabildi. Eskişehir Basket, 3’üncü periyottan sonra maça tamamen ağırlığını koydu ve 73-86 kazandı. Galibiyet serisi de 3’e çıkmış oldu. Potanın Şimşekleri, 30 Aralık 2017 tarihinde Muratbey Uşak deplasmanında alınan galibiyetin ardından deplasmanda maç kazanamadı. 2018 yılında sportif sakatlıklar ve form düşüklükleriyle boğuşan Siyah-Kırmızılılar 9 maçlık mağlubiyet serisine tutulmuştu. Bu sürede deplasmanda da kazanamayan Potanın Şimşekleri, 105 gün sonra Trabzon deplasmanında galibiyet alarak başka bir kötü seriyi noktaladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.