ES ES'TEN ALPER VE KANAL 26 AÇIKLAMASI

26 saat 26 bin forma kampanyası kapsamında Alper Potuk ve Kanal 26 5 bin forma satın aldıklarını açıklamışlardı. Kulüpten bu konuda açıklama geldi.

ES ES'TEN ALPER VE KANAL 26 AÇIKLAMASI
28 Temmuz 2019 Pazar 05:08

Eski futbolcu Alper Potuk'un 100 bin TL bağışta bulunduğu belirtilerek, "Alper Potuk ile canlı yayın sonrası yaptığımız konuşmada yanlış anlaşılma olduğu anlaşılmıştır. Alper Potuk  külübümüze destek olarak 100.000 TL bağış yapacağını yani 1000 forma katkı da bulunmuştur..  Teşekkür ederiz" denildi. 

Kanal 26'nın forma satın almasıyla ilgili ise, "Bu akşam yapılan 26 saatte 26 bin forma kampanyamızın canlı yayınında her türlü desteğini esirgemeyen Kanal 26 Yönetimi ile yapılan telefon bağlantısında “5000” adet olarak yanlış bir anlaşılma yaşanmıştır. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.